Блог викладача дисципліни "Хімія" Курило Ольги Михайлівни
Сторінки
ПРО МЕНЕ
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
ВІДЕОУРОКИ
КУРС ЛЕКЦІЙ
МЕТОДИЧНА РОБОТА
ВИХОВНІ ЗАХОДИ
КОНТАКТИ
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
40.
Вуглеводи. Глюкоза, будова молекули, властивості, застосування
41.
Поліцукриди. Крохмаль і целюлоза
42.
Вивчення властивостей глюкози і крохмалю
43.
Нітрогеновмісні сполуки. Аміни, анілін, будова молекули,властивості, застосування
44.
Амінокислоти, їх властивості, застосування
45.
Білки, їх властивості, застосування
46.
Вивчення властивостей білків
47.
Розв’язування експериментальних задач
48.
Генетичний зв'язок між класами неорганічних і органічних сполук
49.
Підсумковий модульний контроль № 4
50.
Е
кзамен
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар